Parrainage d'enfants africains

Zanzibar jak vyšitý - knížka pro malé cestovatele

Ce texte n'est pas traduit en français.

Právě se v knihkupectvích objevila nová knížka pro děti plná afrického koloritu, Zanzibar jak vyšitý. Knížku napsala a ušila někdejší koordinátorka a dosavadní spolupracovnice našeho sdružení pro-Contact Radka, na přebalu schovaná pod jménem Dráčková.

Křest knížky za účasti autorky a věhlasné oděvní návrhářky Liběny Rochové proběhne v letenském Café Lajka 4. listopadu od 17 hodin. Šité originální ilustrace budou vystaveny po celý listopad v Lajce a od 5. prosince v havířovském Kině Centrum.

Zanzibar. Ostrov magického jména, kde se pláž svléká donaha, střechy domků jsou pletené, a prádlo s větrem hrají blues. Zvířata tu mívají cestovatelské choutky a lidé nešetří úsměvy. Knížka pro děti i rodiče je složená trochu veršem a trochu prózou, ale hlavně jehlou a nití a kousky vysloužilých látek, které i tomu, co opravdu není k uvěření, dávají hmatatelnou podobu a zářivé barvy. Plastické obrázky spolu s dvanácti veršovanými a pěti prozaickými texty hravě a s humorem provedou malé cestovatele životem ostrovanů i zvířat z ospalé vesničky jménem Jambiani, kde i nejvšednější věci jsou velmi neobyčejné. Knížka pro zvědavé oči a uši.

Vydává LABYRINT v edici knih pro děti RAKETA, k dostání u všech dobrých knihkupců i v e-shopech.

Langue de page

Parrainé tout à l'heure: 546

A parrainer: 8

Connexion

Nom d'utilisateur:
Mot de passe:
S'enregistrer
Mot de passe oublié

Ecrivez-nous

Votre e-mail: