Parrainage d'enfants africains

Nouvelles

Předávání školních pomůcek adoptovaným dětem

Ce texte n'est pas traduit en français.

V Guineji začíná nový školní rok, některé školy již s výukou započaly, jiné se otevřou v rámci následujících dní. Naši guinejští koordinátoři v minulých dnech předavali adoptovaným dětem školní pomůcky, aby byly na výuku dobře připraveny.

Fotografie z předávání školních pomůcek adoptovaným dětem naleznete v naší fotogalerii.

Nákup školních pomůcek pro adoptované děti

Ce texte n'est pas traduit en français.

V Guineji začíná nový školní rok a adoptované děti se vracejí do škol. Naši koordinátoři tak začínají s nákupem školních pomůcek pro děti, které se jim budou v následujících dnech distribuovat.

Více fotografií z nákupu školních pomůcek naleznete fe fotogalerii.

Konec školního roku v Guineji a dopisy od dětí

Ce texte n'est pas traduit en français.

Vážení adoptivní rodiče,

v Guineji stejně jako zde u nás končí dětem školní rok a začínají dvouměsíční prázdniny. Děkujeme Vám za veškerou podporu, kterou jim věnujete a díky které mohly celý školní rok studovat. Zároveň náš guinejský tým dokončuje práci na dopisech od dětí a fotografií. Materiály od dětí Vám budeme zasílat v průběhu léta, s největší pravděpodobností do konce července. O všem Vás ještě budeme informovat.

Pár dalších fotek z konce školního roku jsou ke shlédnutí v galerii.

Přejeme Vám krásné léto

tým pro-Contact

Příprava dopisů a fotek pro adoptivní rodiče

Ce texte n'est pas traduit en français.

Vážení adoptivní rodiče, chtěli bychom Vás informovat, že zásilky pro adoptivní děti i dopisy  byly úspěšně doručeny našim spolupracovníkům v Guineji, kteří nyní vše adoptovaným dětem předávají, děti fotografují a pomáhají jim s přípravou dopisů. V Guineji také začal třetí školní trimestr, kdy se děti připravují na závěrečné zkoušky a testy na konci školního roku. Pod tímto odkazem naleznete pár fotografií od našich guinejských koordinátorů z práce s dětmi.

 

PF 2019

Ce texte n'est pas traduit en français.

Vážení adoptivní rodiče,

za celý náš tým Vám přejeme krásné vánoční svátky a v novém roce 2019 mnoho štěstí, zdraví a spokojenosti.

Děkujeme srdečně za veškerou přízeň, kterou věnujete dětem v Guineji a díky které dostávají šanci na lepší životní podmínky a přístup ke vzdělání. Adopce na dálku dětem otevírá dveře k lepšímu a plnohodnotnějšímu životu a je pro ně opravdu nedocenitelným darem.

tým pro-Contact

Začátek školního roku v Guineji

Ce texte n'est pas traduit en français.

V říjnu začal dětěm v Guineji nový školní rok a tak i všechny adoptované děti z Projektu adopce afrických dětí na dálku se mohly opět usadit do školních lavic.

Díky podpoře adoptivních rodičů se budou i v novém školním roce učit číst, psát, počítat, získávat další další znalosti a poznatky, které jsou nezbytné pro jejich další životní uplatnění.

S nadšením si děti převzaly i školní pomůcky, které jsou nezbytným vybavením a součástí podpory adoptivních rodičů.

Tímto děkujeme všem adoptivním rodičům, kteří díky své pomoci školní docházku potřebným dětem v Guineji umožňují.

V naší fotogalerii naleznete pár záběrů z nákupu a předávání školních pomůcek a začátku školního roku:

http://www.pro-contact.cz/cs/photogallery/view/17

Zkoušky na konci školního roku

Ce texte n'est pas traduit en français.

Konec školního roku se blíží i pro děti v Guineji. Pro adoptované děti z Projektu adopce afrických dětí na dálku to znamená, že budou skládat závěrečné zkoušky, které zhodnotí jejich celoroční snahu. Letošní školní rok nebyl jednoduchý, komplikovaly ho politické manifestace a následně stávky učitelů za lepší pracovní podmínky, nicméně nakonec se podařilo nalézt kompromis a školní rok došel úspěšn...

Dopisy a fotky pro adoptivní rodiče

Ce texte n'est pas traduit en français.
Naši guinejští koordinátoři s adoptovanými dětmi v tyto dny dokončují práce na dokumentech pro adoptivní rodiče, kteří se tak mohou v následujících týdnech těšit na nové dopisy a fotografie. O přesných termínech rozeslání zásilek budeme adoptivní rodiče v blízké době informovat, s největší pravděpodobností to bude v druhé polovině července.

Příprava na zkoušky na konci školního roku

Ce texte n'est pas traduit en français.

V Guineji vrcholí školní rok a studenti a žáci se připravují na závěrečný školní trimestr a závěrečné zkoušky. Některé děti nemají možnost věnovat dostatek času studiu a přípravám, protože musí po škole pomáhat s obživou rodiny - chodí prodávat na trh a pomáhají  s prodejem různého sortimentu, aby vydělali prostředky na nákup potravin a základních životních potřeb. Teprve pak se vrací domů a mohou...

PF 2018

Ce texte n'est pas traduit en français.

Krásné vánoční svátky a v novém roce 2018 mnoho štěstí, zdraví a spokojenosti.

Děkujeme srdečně za veškerou přízeň, kterou věnujete dětem v Guineji a díky které dostávají stovky tamních dětí šanci na lepší životní podmínky. Školní docházka je pro nás samozřejmostí, ale pro většinu dětí v Guineji stále nedostupným "luxusem". Adopce na dálku, která dětem toto umožňuje a otevírá jim tak dveře k lepšímu a plnohodnotnějšímu životu, je pro ně nedocenitelným darem.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Langue de page

Parrainé tout à l'heure: 546

A parrainer: 9

Connexion

Nom d'utilisateur:
Mot de passe:
S'enregistrer
Mot de passe oublié

Ecrivez-nous

Votre e-mail: