Adopce afrických dětí na dálku

V BENEFICI SI NAJDOU SVÉ I MILOVNÍCI DOBRÉHO VÍNA

V průběhu benefice si na své přijdou i milovníci dobrého vína. Le Château do benefiční aukce darovali francouzské víno Cahors, pocházející z jedné z nejstarších francouzských vinic, které byly založeny již Římany. Vína z oblasti Cahors měli v oblibě Ernest Hemingway, papež Jan XXII., král František I. i car Petr Veliký, který metodou doslazování zavedl na bázi cahorského vína tamější mešní víno dodnes známe jako Kagor. Dnes se s víny z uvedené oblasti setkáme především ve vybraných pařížských restauracích. Pro jejich temnou barvu a neprůhlednost se jim přezdívá "černá vína".

Darované víno Château du Port - Carteraie 2012 - AOC Cahors má aroma červených a černých plodů ovoce, dužinatou a sametovou strukturu s dobře rozpuštěnými taniny a vhodně se kombinuje s uzeninami a grilovaným jehněčím či hovězím. Získalo bronzovou medaili 2013 ze soutěže ve francouzském Macon.

Děkujeme za podporu!

tým pro-Contact, o.s.

 

VÁNOČNÍ BENEFICE PRO GUINEU
kdy a kde: 6.12.2014 od 16.30 hod. Magistrát hl.m.Prahy
veškeré informace o benefici najdete zde na webu www.pro-contact.cz nebo na FB :https://www.facebook.com/events/728062413953732/

Jazyk stránek

Právě adoptováno: 546

K adoptování: 9

Přihlášení

Uživatelské jméno:
Heslo:
Zaregistrovat se
Zapomenuté heslo

Napište nám

Váš E-mail: